Na 2 jaar werd het weer eens tijd om mijn website te vernieuwen. De oude was toch wel heel ‘klein’

te bekijken op de moderne en steeds grotere TFT schermen. Daarom heb ik weer contact gezocht met mijn oude vertrouwde webbouwer René van Dam. Ik heb mijn idee op tafel gelegd over de nieuwe invulling en dat ging helemaal goed komen liet René weten. En dat klopte want het eindresultaat is weer helemaal naar mijn wens. In vergelijking met de oude site zijn de grote hoeveelheid portfolio mappen verdwenen. Deze zijn vervangen voor een kleiner aantal met deels nieuwe thema’s en foto’s. Maar belangrijker is dat de foto’s nu in een veel groter formaat te bekijken zijn. Veel mooier toch? Sinds 2 jaar geef ik maar een zeer beperkt aantal workshops omdat mijn fotografie projecten en opdrachten de meeste aandacht vraagt. Wel blijft de immer populaire Magic Mushroom workshop op het programma en ik sluit ook niet uit dat er in de toekomst leuke en nieuwe workshops bijkomen.

Voor nu ben ik ben blij met de nieuwe website en kan in deze vorm weer eventjes mee. Wil je ook een website laten bouwen of de huidige site vernieuwen? Zoek dan eens contact met René van Dam via deze link en wie weet komt er een mooie samenwerking uit.

Rene van Dam – WordPress Consultant

Western lowland gorilla; Gorilla gorilla gorilla; captive; Criti