_DSC9092_800

Eerder dit jaar kwam een nieuw postzegelvel van PostNL uit waarvoor ik de fotografie mocht verzorgen. Een opdracht van NVBT (Nederlandse Vereniging Botanische Tuinen) en PostNL. Het was een flinke klus maar ik ben blij met het eindresultaat. Het prachtige ontwerp is van Robbert Zweegman. Zonder de medewerking en hulp van veel enthousiaste medewerkers in de botanische tuinen was het zeker niet gelukt. En bij deze wil ik ook iedereen bedanken die aan dit project hebben meegewerkt; in het bijzonder Joke ‘t Hart (projectleider ‘Planten voor de Toekomst’, Robbert Zweegman (vormgever) en Ferdi Sieben (PostNL).

IMG_0082

Nog tot 22 augustus laten 25 botanische tuinen in Nederland hun topstukken zien; de bijzonderste, mooiste, vreemdste en bedreigde planten: de kroonjuwelen! Ook is het eerder dit jaar verschenen boek ‘Botanische Tuinen in Nederland’ nog verkrijgbaar, o.a. bij www.bol.com. Meer informatie over de kroonjuwelen en botanische tuinen vind je hier: www.botanischetuinen.nl

sarracenia_flava